Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη νέα χρονιά υποδέχθηκε η διοίκηση της ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά

 


Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη νέα χρονιά στο λιμάνι του Πειραιά, το COSTA Deliziosa, υποδέχθηκε η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε., διοργανώνοντας ειδική εκδήλωση κατά την άφιξή του.
Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή τιμητικών πλακετών, αλλά και χριστουγεννιάτικα κεράσματα, που δόθηκαν σε όλους τους επιβάτες κατά την αποβίβασή τους στον Σταθμό Κρουαζιέρας.
Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, με 2500 επιβάτες, κατέπλευσε από τη Σμύρνη και συνεχίζει, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, για Ντουμπρόβνικ και Ιταλία. 
Τα πλοία της COSTA δραστηριοποιούνται στον λιμένα Πειραιά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, έχοντας ήδη σημειώσει 16 αφίξεις το 2023 - και αναμένονται άλλες 22 το 2024, σύμφωνα με τις προκρατήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου