Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Δυναμική παρουσία του Cyprus Convention Bureau του ΚΟΤ στην ΙΒΤΜ World 2015

Δυναμική παρουσία του Cyprus Convention Bureau του ΚΟΤ
 στην ΙΒΤΜ World 2015

 
Ιδιαίτερα αποδοτική αποδείχθηκε η συμμετοχή του Cyprus Convention Bureau του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού ( KOT ) στην διεθνή εξειδικευμένη έκθεση συνεδριακού τουρισμού ΙΒΤΜ World 2015, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη στις 17-19 Νοεμβρίου.

Η αποστολή του ΚΟΤ, η οποία απαρτιζόταν από τον κ. Μιχάλη Μεταξά, Διευθυντή Τουρισμού του Τμήματος Στρατηγικής και Μελετών, την κα Νικολέττα Παφίτου, Τουριστικό Λειτουργό του Cyprus Convention Bureau και την κα Alexandra Held , Λειτουργό Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων από το Γραφείο ΚΟΤ Ζυρίχης, διεξήγαγε πέραν των εκατό προγραμματισμένων συναντήσεων με αγοραστές προερχόμενους από κολοσσούς εταιρειών, διοργανωτές συνεδρίων, εξειδικευμένους οργανωτές ταξιδιών, παγκόσμιους συνδέσμους και άλλους επιχειρηματίες.

Εμφανής ήταν η απόδοση της επένδυσης του ΚΟΤ στον τομέα, αφού ο ιδιωτικός τομέας που συμμετείχε στο Κυπριακό περίπτερο δήλωσε ικανοποιημένος από τις συναντήσεις που είχε φέτος. Έντονη επίσης παρουσιάζεται κάθε χρόνο η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Κύπρου στον τομέα από τους δυνητικούς πελάτες της Κύπρου, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία τους αρμόδιους στον ΚΟΤ αλλά και την ευρύτερη βιομηχανία.

Θετικά ήταν, επίσης, τα μηνύματα που λήφθηκαν για τα προσφερόμενα Σχέδια Κινήτρων του ΚΟΤ για τη συνεδριακή βιομηχανία, με αρκετούς από τους δυνητικούς αγοραστές να προχωρούν σε κρατήσεις για μεγάλες διοργανώσεις στην Κύπρο.

Η επόμενη προγραμματισμένη συμμετοχή του ΚΟΤ στη διεθνή διοργάνωση συνεδριακού τουρισμού IBTM Arabia θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Φεβρουάριο 2016 στο Abu Dhabi . Επιπρόσθετα, τον προσεχή Δεκέμβριο θα φιλοξενηθεί ομάδα δημοσιογράφων από την Γαλλία για προώθηση του συνεδριακού τουρισμού της Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δραστηριοποίηση του Cyprus Convention Bureau υπάρχουν διαθέσιμες στην εταιρική ιστοσελίδα του ΚΟΤ στη διεύθυνση www .visitcyprus. biz .
____________
1 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου