Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Φιλοξενία ποδηλατικής ομάδας “ Tinkoff ” για προετοιμασία στην Κύπρο

Φιλοξενία ποδηλατικής ομάδας “ Tinkoff
για προετοιμασία στην Κύπρο


Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, έχει προσκαλέσει και φιλοξενεί στην Κύπρο την ποδηλατική ομάδα Tinkoff , μια από τις καλύτερες επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας που αγωνίζεται στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο.

Στην ομάδα αγωνίζεται, μεταξύ άλλων, ο θρύλος της ποδηλασίας Alberto Contador που έχει κερδίσει δύο φορές το “ Giro dItalia ”, δύο φορές το “ Tour de France ” και τρεις φορές το “ Vuelta a Espania ”. Μέλος της ομάδας είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Peter Sagan , ο οποίος κέρδισε πολύ πρόσφατα τον ιστορικό αγώνα “Τ our des Flandres ”, ανεβάζοντας την ομάδα στην πρώτη θέση της “ UCI World Tour ”.

Στην Κύπρο θα βρίσκονται αρκετοί διακεκριμένοι ποδηλάτες της ομάδας, μαζί με προπονητική ομάδα, για ορεινή προετοιμασία στο Τρόοδος μεταξύ 2-16/4/2016 ενόψει του εμβληματικού αγώνα “ Giro di Italia ” 6-29/5/2016.

Ο ΚΟΤ στοχεύει να αναπτύξει μακροχρόνια συνεργασία με την ομάδα, η οποία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προβολή και την καθιέρωση της Κύπρου ως ποδηλατικός προορισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου