Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Θεσσαλονίκη: «Home port» και πάλι μετά από 15 χρόνια το λιμάνι της πόλης


Θεσσαλονίκη: «Home port» και πάλι μετά από 15 χρόνια το λιμάνι της πόλης

 Με περισσότερους από 500 επιβάτες από Βαλκάνια, Δυτική Ευρώπη, Αμερική και Ρωσία, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia έδεσε σήμερα, στις 9 το πρωί, στο λιμάνι τις Θεσσαλονίκης και θα σαλπάρει στις 6 το απόγευμα για τη Μύκονο. Το κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας 1.200 ατόμων, μέχρι τις 24/8 θα πιάσει λιμάνι στη Θεσσαλονίκη, προερχόμενο από το Λαύριο, άλλες επτά φορές, ενώ μέχρι τις 14/11 θα πραγματοποιήσει 14 κρουαζιέρες.
Τις τεράστιες προοπτικές του λιμανιού της Θεσσαλονίκης τα επόμενα χρόνια, που έπειτα από 15 χρόνια μπαίνει δυναμικά και πάλι στον παγκόσμιο χάρτη της κρουαζιέρας, υπογράμμισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, σε βιντεοσκοπημένο του μήνυμα που προβλήθηκε σε σημερινή εκδήλωση στο Celestyal Olympia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου