Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Το Ισραήλ θα ξεκινήσει να επιτρέπει την περιορισμένη είσοδο γκρουπ εμβολιασμένων τουριστών τον επόμενο μήνα


Το Ισραήλ θα ξεκινήσει να επιτρέπει την περιορισμένη είσοδο γκρουπ εμβολιασμένων τουριστών τον επόμενο μήνα

Το Ισραήλ θα ξεκινήσει να επιτρέπει την περιορισμένη είσοδο γκρουπ εμβολιασμένων τουριστών τον επόμενο μήνα καθώς η δική του εκστρατεία ανοσοποίησης έχει μειώσει σημαντικά τα κρούσματα COVID-19, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα.
Όλοι οι ξένοι επισκέπτες θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό τεστ PCR πριν επιβιβαστούν σε πτήση προς το Ισραήλ και ιολογικό τεστ για να αποδείξουν τον εμβολιασμό τους κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ. 
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα υπουργεία Υγείας και Τουρισμού ανέφερε ότι ένας «περιορισμένος αριθμός γκρουπ θα αρχίσουν να φθάνουν στις 23 Μαΐου» κατά την αρχική φάση του σχεδίου. Δεν δόθηκαν ακριβή νούμερα. 
Σε επόμενη φάση, η είσοδος των γκρουπ θα διευρυνθεί ενώ θα επιτραπεί να εισέλθουν στη χώρα και μεμονωμένοι ταξιδιώτες, με την υγειονομική κατάσταση στο Ισραήλ να είναι αυτή που θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου