Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Αυστρίας (ÖVT) στην Κύπρο

Συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Αυστρίας (ÖVT) στην Κύπρο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κύπρο το 34ο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Αυστρίας (ÖVT), το οποίο έλαβε χώρα στο Club Aldiana. Στο συνέδριο συμμετείχαν περίπου 60 ταξιδιωτικοί πράκτορες, όπως και δημοσιογράφοι από διάφορα Αυστριακά έντυπα.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Tουρισμού, στα πλαίσια των προσπαθειών του να ενισχύσει τη συνεργασία του με Τουριστικούς Πράκτορες της Αυστρίας και να προβάλει τις ομορφιές του νησιού, προσέφερε στους συμμετέχοντες δύο εκδρομές δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν το ποικιλόμορφο τουριστικό προϊόν της Κύπρου και να απολαύσουν την κυπριακή φιλοξενία.

Κατά τις εκδρομές πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Χοιροκοιτίας και του Κουρίου καθώς επίσης και στην παλιά πόλη της Λεμεσού όπως και στο χωριό Λεύκαρα. Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα Μαρίνα Λεμεσού και να μετέχουν σε γευσιγνωσία κρασιού στο κτήμα Δαφέρμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αυστριακοί επιλέγουν την Κύπρο ως προορισμό για συνέδρια. Μόλις τον περασμένο Μάιο διεξάχθηκε το ετήσιο συνέδριο για διευθυντές των ταξιδιωτικών γραφείων του Οργανωτή Ταξιδιών KUONI, ενός από τους μεγαλύτερους Οργανωτές Ταξιδιών της Αυστρίας.

Επίσης, τον περασμένο Απρίλιο, φιλοξενήθηκαν περίπου 150 ταξιδιωτικοί πράκτορες από Αυστρία και Γερμανία στα πλαίσια εκπαιδευτικού ταξιδιού, το οποίο διοργανώθηκε από τον Οργανωτή Ταξιδιών Aldiana, σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Niki.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου