Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ο Υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με το προσωπικό και τις Συντεχνίες του ΚΟΤ

Ο Υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με το προσωπικό
και τις Συντεχνίες του ΚΟΤ


Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) στη Λευκωσία, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το προσωπικό και τα μέλη των Συντεχνιών του Οργανισμού και να συζητήσει μαζί τους τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λακκοτρύπης ευχαρίστησε τις Συντεχνίες και το προσωπικό του ΚΟΤ για τη συνεχή και αγαστή συνεργασία και συμφώνησε πλήρως με τη θέση που εξέφρασαν ότι διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται, τόσο για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του Οργανισμού, όσο και για την περαιτέρω ανάπτυξη του κυπριακού τουρισμού.

Παράλληλα, τους απηύθηνε έκκληση να μην επιτρέψουν στα προβλήματα που προέκυψαν στον ΚΟΤ, να τους αποπροσανατολίζουν από τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την αειφόρο ανάπτυξη του τουριστικού τομέα. Ξεκαθάρισε δε ότι το προσωπικό αποτελεί τη ψυχή του Οργανισμού και έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στις προσπάθειες αυτές.

Εξέφρασε, τέλος, τις ευχαριστίες του για τη δεδηλωμένη θέση των Συντεχνιών και του προσωπικού να σταθούν στο πλευρό της Κυβέρνησης στις συντονισμένες ενέργειες για αναδιάρθρωση και αναδιοργάνωση του ΚΟΤ. Τους διαβεβαίωσε ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω που έχει την εποπτεία της Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Υπηρεσίας, είναι πάντοτε στη διάθεσή τους για να ακούσουν και να συζητήσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους.

__

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου