Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Επαφές Υπουργού Ενέργειας στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market 2014, στο Λονδίνο

Επαφές Υπουργού Ενέργειας στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market 2014, στο Λονδίνο


Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης παρέστη σήμερα στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2014 στο Λονδίνο, όπου ηγήθηκε της κυπριακής αποστολής που αποτελείται από όλους τους φορείς του τουρισμού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο κ. Λακκοτρύπης είχε χωριστές συναντήσεις με τρεις ομολόγους του Υπουργούς Τουρισμού, του Ισραήλ δρ Uzi Landau, της Αιγύπτου κ. Hisham Zaazou και της Ελλάδας κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ φιλικό κλίμα και αποσκοπούσαν στον καθορισμό τεχνικών επιτροπών για ενδυνάμωση της συνεργασίας των χωρών όσον αφορά στη δημιουργία κοινού προϊόντος για προσέλκυση τουριστών από νέες υποσχόμενες αγορές, καθώς και για ενίσχυση των υφιστάμενων αγορών.

Ο Υπουργός Ενέργειας προήδρευσε, επίσης, σειράς συναντήσεων με εκπροσώπους των κύριων οργανωτών ταξιδιών και αερογραμμών του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν προγράμματα προς την Κύπρο και συζήτησε μαζί τους τόσο τις προοπτικές της επόμενης χρονιάς όσο και τρόπους στενότερης συνεργασίας.

Κατά την παραμονή του στο Λονδίνο, ο κ. Λακκοτρύπης παραχώρησε, τέλος, συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά και έντυπα ΜΜΕ, ενώ συναντήθηκε και με παράγοντες του διεθνούς ειδησεογραφικού δικτύου CNN για την προβολή της Κύπρου σε όλους τους τομείς ανάκαμψης.

Ο Υπουργός Ενέργειας επιστρέφει στην Κύπρο αύριο το απόγευμα.

----------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου