Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Διευκρινίσεις για την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων δίνει το υπουργείου Τουρισμού

Διευκρινίσεις για την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων δίνει το υπουργείου Τουρισμού


Τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα κλείνουν τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας που δεν έχουν πελάτες. Αυτό τονίζεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το υπουργείο Τουρισμού, ενώ όσα έχουν πελάτες παρατείνεται κατά μια εβδομάδα η αναστολή της λειτουργίας τους, ώστε οι πελάτες τους να μπορέσουν να βρουν εναλλακτικές λύσεις.
Μάλιστα με υπουργική απόφαση θα ανακοινωθούν τα ξενοδοχεία που εξαιρούνται της αναστολής λειτουργίας και πρόκειται για ξενοδοχεία που εξυπηρετούν στρατιωτικούς, δυνάμεις της Frontex, εργαζόμενους σε δημόσια έργα.
Στη συνέχεια με τη συνδρομή του ΞΕΕ θα καταρτιστεί λίστα με τα ξενοδοχεία ανά περιφερειακή ενότητα που θα μείνουν ανοιχτά, ώστε σε κάθε ενότητα να λειτουργούν 3 ξενοδοχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου