Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδήλωση Γραφείου ΚΟΤ Λονδίνου για προβολή τουρισμού ειδικών ενδιαφερόντων



Εκδήλωση Γραφείου ΚΟΤ  Λονδίνου  για προβολή τουρισμού  
ειδικών ενδιαφερόντων



Στα πλαίσια της προσπάθειας του ΚΟΤ για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε πρόσφατα εκδήλωση του ΚΟΤ σε συνεργασία με την εταιρία HF Holidays, που ειδικεύεται στον περιπατητικό τουρισμό, στο εστιατόριο Carob Tree του Λονδίνου. Η εκδήλωση περιλάμβανε σύντομη παρουσίαση από λειτουργούς του ΚΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος για μια σειρά από ειδικά ενδιαφέροντα και ειδικά για τον περιπατητικό τουρισμό.

Στη συνέχεια ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρίας HF Holidays παρουσίασε το πρόγραμμα τους για την Κύπρο, το οποίο περιλαμβάνει 12 εκδρομές για περιπατητές κατά τη διάρκεια του 2015. Ο λειτουργός μάρκετινγκ του ΚΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου Κώστας Κατσελλής ευχαρίστησε την  εταιρία για το γεγονός ότι για πρώτη φορά αποφάσισε να περιλάβει την Κύπρο στο περιπατητικό της πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια του κυπριακού δείπνου που ακολούθησε, λειτουργοί του ΚΟΤ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους λειτουργούς της HF Holidays και επίλεκτους πελάτες τους που είχαν προσκληθεί στην εκδήλωση  για τρόπους περαιτέρω συνεργασίας το 2016 και για άλλα ειδικά ενδιαφέροντα όπως η ποδηλασία, η φωτογράφιση, η ιστιοπλοΐα και η ζωγραφική.

Η HF Holidays είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Αγγλία με ειδίκευση στον περιπατητικό τουρισμό και διακινεί πάνω από 50,000 άτομα τον χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου