Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ




ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Η αναπληρώτρια  υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά αναχωρεί  σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 για τη Μόσχα στο πλαίσιο της συμμέτοχης της Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση  ΜΙΤΤ 2015.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη ρωσική πρωτεύουσα η κυρία Έλενα Κουντουρά θα συναντηθεί με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας κα Manilova Alla Yurievna και με τον επικεφαλή του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού (ROSTOURISM) κ. O. Safonov
Επίσης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά θα συναντηθεί με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε σημαντικά ρωσικά ΜΜΕ.
Αντικείμενο των συναντήσεων είναι η ενδυνάμωση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών, η περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού στη ρωσική αγορά, η ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων για τον θεματικό τουρισμό καθώς επίσης και η προσέλκυση επενδύσεων στον τουριστικό τομέα.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου