Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Πολύ ικανοποιητικές οι προοπτικές της Ελβετικής αγοράς



Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η τουριστική κίνηση της Ελβετικής τουριστικής αγοράς προς την Κύπρο σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γραφείου ΚΟΤ Ελβετίας κ. Γιώργο Παπαντωνίου. Συγκεκριμένα, αναμένεται για το 2014, μια αύξηση της τάξης του 15% περίπου, ποσοστό που αντιστοιχεί σε περίπου 48.000 τουριστικές αφίξεις.


Για το 2015, οι εκτιμήσεις του υπεύθυνου ΚΟΤ Ελβετίας είναι εξίσου θετικές. Ο
κ. Παπαντωνίου υπολογίζει ότι, με τις νέες πτήσεις και συνεργασίες που επετεύχθησαν για τη Χειμερινή περίοδο, οι αφίξεις από Ελβετία θα σημειώσουν σημαντική αύξηση και θα πλησιάσουν τις 60.000.

Στη φωτογραφία που αποστέλλεται συνημμένα, ο κος Γιώργος Παπαντωνίου, Υπεύθυνος Γραφείου ΚΟΤ Ελβετίας, ο οποίος πρόσφατα έχει εκλεγεί και Πρόεδρος του συνδέσμου εθνικών γραφείων τουρισμού της Ελβετίας “Corps Touristique”, τον οποίο αποτελούν Εθνικά Γραφεία Τουρισμού, Οργανωτές Ταξιδίων, Οργανωτές Τουριστικών Εκθέσεων και εξειδικευμένα στον τουρισμό Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της Ελβετίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου