Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

2022: Χρονιά με ρεκόρ βραβείων για τον ελληνικό τουρισμό

 


2022: Χρονιά με ρεκόρ βραβείων για τον ελληνικό τουρισμό

Η Ελλάδα και οι ελληνικοί προορισμοί διακρίθηκαν στα εφετινά τουριστικά βραβεία στις σημαντικές αγορές των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων χωρών, ενώ δεν έλειψαν και οι διακρίσεις για τον ίδιο τον ΕΟΤ ως Οργανισμό.


Τα βραβεία στις ΗΠΑ


Στα βραβεία GΤ Tested Reader Survey Awards 2022 που δίνουν οι αναγνώστες του Global Traveler, του σημαντικότερου αμερικανικού περιοδικού για τον επαγγελματικό τουρισμό και τον τουρισμό πολυτέλειας, η Ελλάδα διακρίθηκε ως ο Καλύτερος Τουριστικός Προορισμός (Best Tourism Destination).
Στα «Οscar της τουριστικής βιομηχανίας», τα περίφημα Travvy Awards όπου ψηφίζουν οι επαγγελματίες του τουρισμού στις ΗΠΑ, η Ελλάδα κατέλαβε την 1η θέση (Gold) στις κατηγορίες: Καλύτερος Προορισμός στην Ευρώπη (Best Destination Europe), Καλύτερος Προορισμός στην Μεσόγειο (Best Destination Mediterranean)  και Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός Κρουαζιέρας (Best Cruise Destination - Europe).  Στα ίδια βραβεία ο ΕΟΤ τιμήθηκε με τη το 2ο βραβείο (Silver) Καλύτερου Οργανισμού Τουρισμού στην Ευρώπη (Best Tourism Board - Europe).
Η Ελλάδα ξεχώρισε, επίσης, ως η Πιο Αγαπημένη Χώρα (Favorite Country) των Millenials στα ταξιδιωτικά βραβεία «The Trazees» που απονέμει η δημοφιλής ιστοσελίδα TrazeeTravel η οποία απευθύνεται, κυρίως, σε ταξιδιώτες ηλικίας από 24 έως 40 ετών.
Στα βραβεία προορισμών, τρία πασίγνωστα ελληνικά νησιά διακρίθηκαν εφέτος τα Βραβεία Leisure Lifestyle Awards  που ψηφίζουν οι αναγνώστες του περιοδικού «Global Traveler's & Leisure Lifestyle, επαγγελματίες του τουρισμού και του τουρισμού πολυτέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου