Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

To νέο δημιούργημα στην καρδιά του ελατοδάσους του Μαινάλου, το ALL SEASONS PARADISE

 


To νέο δημιούργημα στην καρδιά του ελατοδάσους του Μαινάλου, το ALL SEASONS PARADISE

To νέο δημιούργημα στην καρδιά του ελατοδάσους του Μαινάλου, το ALL SEASONS PARADISE boutique ξενοδοχείο άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του φιλοδοξώντας να αποτελέσει έναν προορισμό Ανοιξη-Καλοκαίρι. Δύο ώρες από την ΑΘΗΝΑ, το συγκρότημα αυτό που μέχρι πρότινος ήταν ιδιωτικές κατοικίες, μετατράπηκε σε Boutique Hotel, αλλά διατηρώντας την σπιτική ζεστασιά και φιλοξενία. Ενας ιδανικός προορισμός για τα Παρασκευοσαβατοκύριακα αλλά και τις θερινές διακοπές, με όλα τα πλεονεκτήματα του βουνού, χωρίς μετακινήσεις με πλοία και αεροπλάνα, όπως περιγράφεται.


Την εφετεινή μάλιστα χρονιά, όπου όλοι μιλάνε για αποστάσεις το  ALL SEASONS PARADISE boutique τις προσφέρει απλόχερα. Σε μία έκταση 26 στρεμμάτων, βρίσκονται 11 διαφορετικά σαλέ από 40τ.μ. έως 150τ.μ., με 2 κλίνες, 3 κλίνες, 4 κλίνες και family σουίτες πλήρως εξοπλισμένες. Ένας πραγματικά παραμυθένιος χώρος, «Ο Προσωπικός σας Παράδεισος», βρίσκεται κοντά σε πανέμορφα ιστορικά χωριά όπως η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα, η Βυτίνα κ.α. Ιστορικά Μοναστήρια, «μοναδικά» μονοπάτια για πεζοπορία μέσα στο δάσος, off road περιπλανήσεις, ski, rafting στο Λούσιο ποταμό και πολλές άλλες δραστηριότητες, εξορμήσεις και δράσεις, περιμένουν να τις ανακαλύψετε.


Τα επιλεγμένα Ιταλικά έπιπλα, οι αντίκες και τα έργα τέχνης, προσδίδουν υψηλή αισθητική και μοναδική πολυτέλεια. Παραδοσιακή ταβέρνα, πισίνα, γήπεδα μπάσκετ, τένις, ποδοσφαίρου, πισίνα, χώρος τοξοβολίας, 2 λίμνες, παραδοσιακό πέτρινο εκκλησάκι, παιδότοπος, παιδική χαρά, δεντρόσπιτο, χώροι αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, πλήρως εναρμονισμένα στο φυσικό περιβάλλον. Παράλληλα οι υπηρεσίες massage, nature yoga ή pilates, και wake up stretching,  προσδίδουν μέσα σε ένα ονειρικό φυσικό περιβάλλον, χαλάρωση, ευεξία και νηφαλιότητα.

Το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του ξενοδοχείου προσφέρει μεταξύ άλλων και την δυνατότητα  κάλυψης δράσεων Δημοσιών Σχέσεων εταιριών. Τέλος και το σκέλος της γαστρονομίας είναι φροντισμένο, καθώς η παραδοσιακή ταβέρνα, «ΕΛΑΤΕΙΑ», αλλά και το εστιατόριο με τα μοναδικά αγνά και παραδοσιακά φαγητά του,  παρέχουν πρωϊνό, γεύμα και δείπνο στους υπέροχους χώρους τους. Παράλληλα διατίθεται και  υπηρεσία room service,  για απόλαυση των παραπάνω εντός δωματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου