Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Αφιέρωμα του Discovergreece.com στον εσωτερικό τουρισμό

Η Marketing Greece με στόχο την ενίσχυση και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, συστήνει ξανά στο ελληνικό κοινό, μέσα από μια νέα ματιά γνωστούς αλλά και λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς, στην ειδική ενότητα που έχει υλοποιήσει για το λόγο αυτό (campaign page).

Η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Eurobank  έχει στόχο την ανάδειξη των ελληνικών προορισμών και των εμπειριών που μπορεί να απολαύσει το ελληνικό κοινό στην Ελλάδα. Η campaign page, που είναι στον "αέρα" εδώ και λίγες ημέρες στην ταξιδιωτική πλατφόρμα Discovergreeece.com, μέσα από το περιεχόμενο της ξεναγεί το ελληνικό κοινό στην αυθεντική Ελλάδα, μοιράζεται μαζί του ξεχωριστές εμπειρίες, αναδεικνύει τη γαστρονομική ταυτότητα της χώρας μας και δίνει συμβουλές και ιδέες για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναισθήματα και ανεκτίμητες στιγμές χαράς και χαλάρωσης.

Επιλεγμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες, ταξιδιωτικές ιδέες και προορισμοί προσφέρουν στους επισκέπτες της campaign page ένα εικονικό ταξίδι στην Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, αποκαλύπτοντας μικρά και μεγάλα μυστικά της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου