Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 4,3% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Αύγουστο εφέτος

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 4,3% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Αύγουστο εφέτος


Αύξηση 4,3% καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Αύγουστο εφέτος, ενώ οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου μειώθηκαν 0,8% και οι εισπράξεις αυξήθηκαν 28,2%. Το 8μηνο, παρατηρείται αύξηση κατά 5,4% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 3,8% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν 29,3%.
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Αύγουστο αύξηση του αριθμού των επισκεπτών κατά 2,5%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου παρουσίασε μείωση 6,5% και οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 9,4%. Το 8μηνο, σημειώθηκε αύξηση των επισκεπτών κατά 4,9% και κατά 0,7% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν 9,6%.

Λεπτομέρειες στη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου