Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Έ. Κουντουρά: Με ισχυρή πολιτική βούληση εξελίσσονται οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Κίνας

Έ. Κουντουρά: Με ισχυρή πολιτική βούληση εξελίσσονται οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Κίνας


Η παρουσίαση του Πεκίνου ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο με τη συμμετοχή της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού, του πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα αλλά και παραγόντων της κινεζικής και ελληνικής βιομηχανίας του τουρισμού αντίστοιχα.
Με αφορμή το τουριστικό έτος Κίνας και Ευρώπης για το 2018, το μέλος της ΚΕ του ΚΚ Κίνας Zhang Shuofu σημείωσε ότι η φιλία Ελλάδας και Κίνας ξεπερνάει τα 2.000 χρόνια και στάθηκε στη σημασία της τουριστικής συνεργασίας ανάμεσα στα δυο κράτη τονίζοντας ότι πολλές περιοχές της Ελλάδας έχουν μπει στην καρδιά των Κινέζων τουριστών. Φιλοδοξία είναι η σημερινή εκδήλωση να αποτελέσει το ερέθισμα για ενδυνάμωση της συνεργασίας αλλά και οι Έλληνες να γνωρίσουν καλύτερη την πρωτεύουσα της Κίνας, επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου