Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Επαφές του Υπουργού Τουρισμού στο Βερολίνο στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB 2018

Επαφές του Υπουργού Τουρισμού στο Βερολίνο στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB 2018

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης είχε χθες και σήμερα, στο Βερολίνο, σειρά επαφών με στελέχη μεγάλων αεροπορικών εταιρειών και οργανωτών ταξιδίων της Γερμανίας, στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB 2018. Παράλληλα, παρακάθησε σε τριμερή συνάντηση με τις ομολόγους του Υπουργούς Τουρισμού της Ελλάδας και της Αιγύπτου, ενώ παραχώρησε συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα και τις εξελίξεις του κυπριακού τουριστικού τομέα.
Κατά τις συναντήσεις του Υπουργού Τουρισμού με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και οργανωτών ταξιδίων, συζητήθηκε η επέκταση των προγραμμάτων και των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων προς την Κύπρο. Επιπλέον, εξετάστηκαν οι μεγάλες προοπτικές που δημιουργούνται για τον τουρισμό της χώρας μας από τη γερμανική αγορά, δεδομένων και των μεγάλων αυξήσεων που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια.
Η επίσκεψη εργασίας του κ. Λακκοτρύπη στο Βερολίνο ολοκληρώθηκε σήμερα, με τριμερή συνάντηση που είχε με τις ομολόγους του Υπουργούς Τουρισμού της Ελλάδας και της Αιγύπτου, κυρίες Έλενα Κουντουρά και Rania Al-Mashat. Στη συνάντηση οι Υπουργοί συζήτησαν τα επόμενα βήματα σε σχέση με την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας των τριών χωρών στον τουρισμό κρουαζιέρας, που υπογράφηκε στη Λευκωσία τον Νοέμβριο του 2017, στο πλαίσιο της πέμπτης Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου. Μεταξύ άλλων, η επιδιωκόμενη συνεργασία αφορά σε σχεδιασμό συνδυαστικών δρομολογίων κρουαζιέρας σε λιμάνια των τριών χωρών, καθώς και σε δημιουργία τουριστικών πακέτων που θα συνδυάζουν κρουαζιέρα με διαμονή και επισκέψεις στους προορισμούς.
Πριν την τριμερή υπουργική συνάντηση ο κ. Λακκοτρύπης προήδρευσε σύσκεψης με τουριστικούς φορείς της Κύπρου που συμμετείχαν στην ITB 2018, για μια πρώτη ανασκόπηση των επαφών που είχαν.
Ο Υπουργός Τουρισμού επιστρέφει στην Κύπρο αύριο, Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου