Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ο Υπουργός Τουρισμού μεταβαίνει στο Βερολίνο για επαφές στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB 2018

Ο Υπουργός Τουρισμού μεταβαίνει στο Βερολίνο για επαφές στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB 2018

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρεί το απόγευμα για το Βερολίνο, όπου αύριο και την Πέμπτη θα ηγείται της κυπριακής αποστολής που θα συμμετάσχει στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB 2018.
Στο πλαίσιο της έκθεσης ο Υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με εκπροσώπους μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, καθώς και των κυριότερων οργανωτών ταξιδίων της Γερμανίας, για να συζητήσει μαζί τους την αύξηση των προγραμμάτων και των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων προς την Κύπρο. Επιπρόσθετα, έχει προγραμματιστεί να παραχωρήσει αριθμό συνεντεύξεων σε τηλεοπτικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με θέμα τις διάφορες εξελίξεις στον τουριστικό τομέα της χώρας μας.
Ο κ. Λακκοτρύπης επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή, 9 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου