Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου στην αγορά της Ηπείρου

Παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου στην αγορά της Ηπείρου

Τον τουριστικό προορισμό «Κύπρος» παρουσίασε στην αγορά των Ιωαννίνων ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), με αφορμή την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ηπείρου με τη μεγαλόνησο.
Επιχειρηματίες του τουρισμού, πράκτορες και ξενοδόχοι, σε ειδική εκδήλωση, γνώρισαν τι προσφέρει η Κύπρος, ως προορισμός, που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των επισκεπτών της και στη συνέχεια, πήραν μια... μικρή γεύση από τη γαστρονομία του τόπου.
Η επικεφαλής μάρκετινγκ και πωλήσεων του ΚΟΤ, Ιωάννα Χατζηκωστή, τόνισε πως οι δύο τελευταίες τουριστικές χρονιές για το νησί ήταν πολύ καλές, με το 2017 να κλείνει με 3,6 εκατομμύρια επισκέπτες, δηλαδή 4,5 φορές τον πληθυσμό της ελεύθερης Κύπρου. Κάλεσε του Ηπειρώτες να ανακαλύψουν το νησί της Αφροδίτης, τονίζοντας πως η Κύπρος αποτελεί ιδανικό προορισμό και για μαθητικές εκδρομές και γι αυτό υπάρχουν ειδικά ελκυστικά πακέτα για τα σχολεία.
Η κ. Χατζηκωστή είπε πως ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα στην κυπριακή Οικονομία, ενώ σημείωσε πως «όποιος αισθάνεται Έλληνας στην καρδιά, δικαιούται και οφείλει στον εαυτό του ένα ταξίδι στην Κύπρο, διότι πέραν από το εθνικό στοιχείο, την άρρηκτη αυτή σύνδεση, η Κύπρος αποτελεί προορισμό που προσφέρει πάρα πολλές χαρές, με καλές υποδομές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου