Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Θετικά μηνύματα για αύξηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα το 2018

Θετικά μηνύματα για αύξηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα το 2018


Οι θετικές προοπτικές για το 2018, που αναμένεται να αποτελέσει χρονιά αύξησης των αφίξεων κρουαζιέρας στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα, επισημάνθηκαν σε όλες τις επαφές και συναντήσεις με τους επικεφαλής της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας που είχε ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλλας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού SeatradeCruiseGlobal 2018στο Φορτ Λοντερντέιλ στις ΗΠΑ.
Ο κ. Τζιάλλας εκπροσώπησε το υπουργείο Τουρισμού στη μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση του τομέα της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού, όπου ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού από κοινού με την Ένωση Λιμένων Ελλάδος συμμετείχαν με περίπτερο και δυναμική παρουσία. Συμμετείχε σε συζήτηση στο πλαίσιο της έκθεσης για το μέλλον της κρουαζιέρας στην Ευρώπη και συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, μεταξύ των οποίων, τον Κυριάκο Αναστασιάδη, πρόεδρο της CLIA Ευρώπης της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας, την Wybcke Meier, διευθύνουσα σύμβουλο της TUICruises, τον Gianni Onorato διευθύνοντα σύμβουλο της MSCCruises και τον Airam Diaz Pastor, πρόεδρο της MedCruise.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου