Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ο οίνος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Κουμανδαρία παρουσιάστηκε στην Αθήνα

Ο οίνος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Κουμανδαρία παρουσιάστηκε στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015, με μεγάλη επιτυχία, στην Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα, εκδήλωση για την παρουσίαση της Κουμανδαρίας, οίνος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.). Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης της Κουμανδαρίας ως εθνικού προϊόντος και με αφορμή την έκδοση σχετικού Ενημερωτικού Βιβλιαρίου για την Κουμανδαρία, μέσα στο οποίο καταγράφεται η ιστορία, η ταυτότητα, οι ιδιαιτερότητες της περιοχής προέλευσης, η διαδικασία παραγωγής, οι παραδοσιακοί και μοντέρνοι τύποι γλυκών κρασιών Κουμανδαρίας.
Στην παρουσίαση του οίνου Π.Ο.Π. Κουμανδαρία συμμετείχαν με εισηγήσεις οι κ.κ. Ιωσήφ Κυπραίος, Επικεφαλής Εμπορικού Τμήματος της Πρεσβείας Αθήνας, Στέφανος Κουνδουράς, Επίκουρος Καθηγητής Αμπελουργίας στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, και η κα Μαρία Νέτσικα, Χημικός, Οινολόγος και δημοσιογράφος οίνου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γευστική δοκιμή οίνων Κουμανδαρίας, στον χώρο της εκδήλωσης, και παρουσίαση γευστικών συνδυασμών της Κουμανδαρίας με κυπριακά εδέσματα σε σημεία πώλησης στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου