Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΟΚΟΤ στηρίζει τη λειτουργία ασθενοφόρου στηνπλατεία Αγίας Νάπας

ΟΚΟΤ στηρίζει τη λειτουργία ασθενοφόρου
στηνπλατεία Αγίας Νάπας


Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ)στηρίζει οικονομικά τη λειτουργία ασθενοφόρου του Υπουργείου Υγείας, καθημερινά, στην πλατεία Αγίας Νάπας, από 17 Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου, το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες από τις 7 μ.μ. μέχρι και τις 7 π.μ. Η διευθέτηση αυτή συνιστά αποτέλεσμα της εργασίας της συντονιστικής πλατφόρμας για τα θέματα της ασφάλειας των τουριστών που συνέστησε ο ΚΟΤ.  

Η προσφορά των υπηρεσιών ασθενοφόρουκαλύπτει μια σημαντική ανάγκη της περιοχής. Μέσα στις πρώτες μέρες λειτουργίας του το ασθενοφόρο προσέφερε βοήθεια σε σημαντικό αριθμό επισκεπτών. Για την παρουσία του ασθενοφόρου εξέφρασαν θετικά σχόλια ξένοι τουρίστες, επαγγελματίες στον τουρισμό, ο Δήμος Αγίας Νάπας, αλλά και πρεσβείες ξένων χωρών στην Κύπρο και ιδιαίτερα η Υπάτη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου που είχε θέσει τ η σχετική εισήγηση στη συντονιστική πλατφόρμα για τα θέματα της ασφάλειας των τουριστών.

--------------------

27/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου