Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΚΟΤ και ΚΟΑ συναντήθηκαν με στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού

ΚΟΤ και ΚΟΑ συναντήθηκαν με στόχο
την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού


Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού,  πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ). Οι δύο Οργανισμοί επιβεβαίωσαν το κοινό τους ενδιαφέρον για την καθιέρωση της Κύπρου ως αθλητικό προορισμό, τόσο για προπόνηση αθλητών, όσο και για τη διοργάνωση αξιόλογων αθλητικών εκδηλώσεων.

Περαιτέρω, προτάθηκαν τρόποι στενότερης συνεργασίας και συντονισμού των ενεργειών του ΚΟΤ και του ΚΟΑ για την επίτευξη των κοινών στόχων  και συμφωνήθηκε η τακτικότερη συνάντηση υπηρεσιακής επιτροπής ΚΟΤ-ΚΟΑ για την ανάπτυξη κοινής δράσης και αξιοποίησης των μεγάλων ευκαιριών που παρουσιάζονται στον τομέα του αθλητικού τουρισμού.

Ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί τμήμα υψηλής προτεραιότητας για τον ΚΟΤ, καθώς συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της εποχικότητας του τουριστικού ρεύματος και την αύξηση των εσόδων.

_____________

11/6/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου