Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

«Κυπριακό Πρόγευμα» στα ξενοδοχεία της Κύπρου

Κυπριακό Πρόγευμα»  στα ξενοδοχεία της Κύπρου


Το «Κυπριακό Πρόγευμα», ένας θεσμός που δοκιμάστηκε με επιτυχία πέρυσι σε ξενοδοχεία της Επαρχίας Πάφου, επεκτείνεται πλέον σε ολόκληρη την Κύπρο, αποτελώντας το επιστέγασμα μιας προσπάθειας, η οποία ξεκίνησε πριν από δυο σχεδόν χρόνια, με στόχο την ενίσχυση του γαστρονομικού μας τουρισμού.

Το πρόγραμμα με την ονομασία «Κυπριακό Πρόγευμα για τα ξενοδοχεία της Κύπρου» αποτελεί πρωτοβουλία της στρατηγικής σύμπραξης με την ονομασία “ Cyprus Destination Partnership ”, στην οποία συμμετέχουν ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), ο   Κυπριακός Σύνδεσμος Αειφόρο υ Τουρισμού ( CSTI ) και το Travel Foundation του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η παρουσίαση της επέκτασης του θεσμού έγινε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Louis Royal Apollonia , στη Λεμεσό, με την στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ κα Αννίτα Δημητριάδου, η οποία τόνισε τη μεγάλη σημασία που προσδίδει ο ΚΟΤ στη διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος, μέσω της προβολής των αυθεντικών προϊόντων και γεύσεων της Κύπρου, αφού η γαστρονομία  έχει μεγάλη ιστορική και πολιτιστική αξία για την Κύπρο. Η κα Δημητριάδου αναφέρθηκε επίσης στη διεθνή τάση των καταναλωτών για αναζήτηση αυθεντικών εμπειριών, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η γαστρονομία, επισημαίνοντας την ανάγκη να πετύχει ο θεσμός του «Κυπριακού Προγεύματος» με την υιοθέτησή του από ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία.

Στη δική του ομιλία, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Αειφόρου Τουρισμού κ. Φίλιππος Δρουσιώτης εξέφρασε τη χαρά του για την πολύ θετική ανταπόκριση των ξενοδόχων της πόλης και Επαρχίας Πάφου, οι οποίοι συμμετείχαν στην πιλοτική εφαρμογή του θεσμού το 2014.

Τη φιλοσοφία του προγράμματος και το πλαίσιο εφαρμογής του ανέλυσε στους διευθυντές και στελέχη των ξενοδοχείων ο Συντονιστής του προγράμματος κ. Σάββας Μαλιώτης, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη να εφαρμοστεί το πρόγραμμα με επαγγελματισμό και υψηλό επίπεδο ποιότητας από όλα τα ξενοδοχεία που επιλέγουν να προσφέρουν «Κυπριακό Πρόγευμα». Στόχος, είπε, είναι να ταυτιστεί η μάρκα με την αυθεντικότητα των προϊόντων και τη γνωριμία με την πλούσια πολιτιστική τους παράδοση.

------------------------

6/5/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου