Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Προώθηση του συνεδριακού τουρισμού και των ταξιδίων κινήτρων στη Γερμανία

Προώθηση του συνεδριακού τουρισμού
και των ταξιδίων κινήτρων στη Γερμανία


Αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) συμμετείχε για 11 η συνεχόμενη χρονιά στην ετήσια επιχειρηματική διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού και ταξιδίων κινήτρων ΙΜΕΧ ( www .imex-frankfurt .com), η οποία διεξάχθηκε στις 19-21 Μαΐου 2015, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Τον ΚΟΤ εκπροσώπησαν ο κ. Μιχάλης Μεταξάς, Διευθυντής Τουρισμού, και η κα Νικολέττα Παφίτου, Τουριστικός Λειτουργός, μαζί με το Γραφείο ΚΟΤ Φρανκφούρτης.
 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία επαφές, με τις οποίες επιτεύχθηκε η στοχευμένη προβολή της Κύπρου ως ιδανικού προορισμού για συνεδριακό τουρισμό, αλλά και η σύναψη συμφωνιών με τον ιδιωτικό τομέα.
 
Η αποστολή παρουσίασε επίσης το ανανεωμένο πρόσωπο της Κύπρου, με τα νέα έργα που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται, και τα αναθεωρημένα προγράμματα /κίνητρα του ΚΟΤ για προσέλκυση νέων αγορών συνεδριακού τουρισμού, καθώς και τις νέες επιλογές για ταξίδια κινήτρων.
 
Ιδιαίτερα αποδοτική απέβη η διοργάνωση εκδήλωσης από τον ΚΟΤ, στο κέντρο της Φρανκφούρτης, την προηγούμενη ημέρα της έκθεσης. Κατά την εκδήλωση, οι εκπρόσωποι του ΚΟΤ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να δικτυωθούν με εκπροσώπους της βιομηχανίας. Στην εκδήλωση, προσφέρθηκαν κυπριακά εδέσματα και κρασί, σε ένα άνετο περιβάλλον.
 
Η επόμενη διοργάνωση, στην οποία θα συμμετέχει ο ΚΟΤ για προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, τον προσεχή Ιούλιο. Περισσότερες πληροφορίες για τη δραστηριοποίηση του ΚΟΤ στον Συνεδριακό Τουρισμό μπορούν να αντληθούν στις ιστοσελίδες www .visitcyprus. com και www .visitcyprus. biz ή στα τηλέφωνα 22 691251 και 22 691254.
 
------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου