Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Η ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Η ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «AEGEAN TOURISM SUMMIT» ΣΤΗ ΚΩ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ 2ο MEDITERANEAN YAGHT SHOW ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Η αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού κα Ελενα Κουντουρά επισκέφτηκε την Πρωτομαγιά την Κώ στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού “Aegean Tourism Summit” που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Τουρισμός και Αειφόρος Ανάπτυξη».
Το Σάββατο 2 Μαΐου η κα Κουντουρά απεύθυνε χαιρετισμό στο συνέδριο περιγράφοντας τους άξονες της τουριστικής πολιτικής με στόχο την ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού. Την ίδια ημέρα η κα Κουντουρά αναχώρησε για την Αθήνα και στη συνέχεια μετέβη στο Ναύπλιο όπου και εγκαινίασε το 2ο Mediteranean Yacht Show.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου