Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Εθελοντική αιμοδοσία στη Θεσσαλονίκη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Θεσσαλονίκη

Με την ευκαιρία της 54ης επετείου της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε χθες, 16 Οκτωβρίου, εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, την οποία διοργάνωσαν το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Θεσσαλονίκης.
Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας αυτής ήταν η συλλογή σημαντικού αριθμού ασκών αίματος. Οι ασκοί που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν την ήδη υπάρχουσα Τράπεζα Αίματος που διατηρεί το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία οφείλεται στη διαρκή συμβολή των Κυπρίων φοιτητών της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια.
__________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου