Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

KOT και ξενοδόχοι τιμούν ζεύγος τουριστών Είμαστε πρεσβευτές της Κύπρου λένε



KOT και ξενοδόχοι τιμούν ζεύγος τουριστών
Είμαστε πρεσβευτές της Κύπρου λένε



Ο ΚΟΤ και το ξενοδοχείο Αjax Λεμεσού τίμησαν, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, ζεύγος Βρετανών τουριστών για την αγάπη και προτίμηση που έχουν για τη Κύπρο.

O κος και η κα Hodgkinson από το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν έρθει στη Κύπρο 32 συνολικά φορές!  'Ήρθαν για πρώτη φορά το 1983 και από τότε επισκέπτονται το νησί τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Μιλώντας μαζί τους, κάποιος μπορεί να διαπιστώσει ότι ό κύριος λόγος που τους φέρνει στην Κύπρο δεν είναι ο ήλιος ή η θάλασσα αλλά οι άνθρωποι της Κύπρου και οι φίλοι που έχουν κάνει εδώ: ο οδηγός ταξί που τους εξυπηρετούσε, το προσωπικό που γνώρισαν στο ξενοδοχείο, ο ιδιοκτήτης στη ταβέρνα που σύχναζαν. Σύμφωνα με τον κύριο και κυρία Hodgkinson, αυτά κάνουν την Κύπρο να ξεχωρίζει.

"Είμαστε πρεσβευτές της Κύπρου. Διαφημίζουμε τη Κύπρο συνεχώς στο Nottingham όπου μένουμε " λένε χαρακτηριστικά.

Στη φωτ., ο  κος  και κα  Hodgkinson, ο κ. Σπύρος Θεοφανίδης - Διευθυντής ξενοδοχείου Ajax και η κα Μύρια Στασουλλή - Ανώτερος Βοηθός Τουριστικός Λειτουργός ΚΟΤ.
               



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου