Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Επαινετικό άρθρο για τη Μαρίνα Λάρνακας σε σημαντικό περιοδικό του Ισραήλ

Επαινετικό άρθρο για τη Μαρίνα Λάρνακας σε σημαντικό περιοδικό
του Ισραήλ


Θετικότατα σχόλια περιέχονται σε άρθρο του περιοδικού μεγάλης κυκλοφορίας του Ισραήλ “Stream YACHTS για τα επίπεδα εξυπηρέτησης της Μαρίνας Λάρνακας.

Το άρθρο αναφέρεται στη φιλικότητα και φιλοξενία του προσωπικού της Μαρίνας, αλλά και στις διευκολύνσεις που παρέχονται στα αφιχθέντα σκάφη. Θετικά σχόλια περιέχονται και για τα επίπεδα ασφάλειας της Μαρίνας, όπως και για τα ανταγωνιστικά επίπεδα των τιμών.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην ικανοποίηση που εκφράζουν γενικά οι Ισραηλινοί ιδιοκτήτες σκαφών από την εξυπηρέτηση στη Μαρίνα Λάρνακας, αλλά και στις φιλικότατες σχέσεις που έχουν αναπτύξει με το προσωπικό της Μαρίνας Λάρνακας και άλλους συμπατριώτες μας.

Ο ΚΟΤ εκφράζει την ικανοποίηση του για το εν λόγω άρθρο, που βασίζεται στην πραγματική εμπειρία που προσφέρει η Μαρίνα Λάρνακας στους πελάτες της και τονίζει, για μια ακόμα φορά, ότι η ανάπτυξη του Ναυτικού Τουρισμού παραμένει ψηλά στις προτεραιότητες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου