Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Σημαντική στρατηγική συμφωνία υπογράφτηκε μεταξύ των Κυπριακών Αερογραμμών και της εταιρείας P.H.I. Air Europe Ltd.

Μεταξύ Κυπριακών Αερογραμμών και P.H.I.  Air Europe
Στρατηγική συμφωνία για παροχή υπηρεσιών υποστήριξης ελικοπτέρων
Απόδειξη εμπιστοσύνης της εταιρείας P.H.I. Air Europe προς τις ΚΑ


Σημαντική στρατηγική συμφωνία υπογράφτηκε  μεταξύ των Κυπριακών Αερογραμμών και της εταιρείας P.H.I. Air Europe Ltd.
Η P.H.I. Air Europe Ltd αποτελεί μέρος της εταιρείας P.H.I. Helicopters Inc., με βάση τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, που επέλεξε την Κύπρο για την εγκαθίδρυση των κεντρικών της γραφείων για την Ευρώπη. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα παροχής υπηρεσιών υποστήριξης των Πλατφόρμων Εξόρυξης Φυσικού Αερίου και πετρελαίου και τα ελικόπτερα της θα δραστηριοποιούνται στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου και την Ανατολική Μεσόγειο.
Η συμφωνία παροχής υπηρεσιών από τις Κυπριακές Αερογραμμές περιλαμβάνει  τη χρήση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του  τμήματος Μηχανολογίας και Συντήρησης και μελλοντικά θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς όπως η εκπαίδευση προσωπικού, επίβλεψη συνεχόμενης αεροπλοΐας και παροχή υπηρεσιών φορτίου.
Σε δηλώσεις του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής  των Κυπριακών Αερογραμμών κύριος Ααρών Καραογλανιάν ανέφερε  ότι η στρατηγική συμφωνία αυτή, ανοίγει νέο κεφάλαιο στις υπηρεσίες που θα προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές στον τομέα των υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. Οι  Κυπριακές Αερογραμμές, πρόσθεσε ο κ. Καραογλανιάν, προσφέρουν κατάλληλα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις  με εξειδικευμένο προσωπικό. Ακόμα, ο κ. Καραογλανιάν, υπογράμμισε το γεγονός ότι αυτή η συνεργασία είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνει η εταιρεία P.H.I. Air Europe Ltd προς τις Κυπριακές Αερογραμμές και το τμήμα Μηχανολογίας και Συντήρησης.
Από την πλευρά του ο Accountable Manager της P.H.I. Air Europe Ltd κ. Mike Foley είπε ότι στην P.H.I.  είναι ικανοποιημένοι που θα συνεργαστούν με τις Κυπριακές Αερογραμμές , δηλώνουν επίσης εντυπωσιασμένοι με την τεχνική κατάρτιση και το επίπεδο των υπηρεσιών που τους έχει παραχωρηθεί . Αυτή η συμφωνία, πρόσθεσε, θα ενδυναμώσει την παρουσία της εταιρείας στην Κύπρο και στην Ανατολική Μεσόγειο στην υποστήριξη της βιομηχανίας πετρελαίου και Φυσικού Αερίου με την παροχή  υπηρεσιών υποστήριξης ελικοπτέρων.

Γραφείο Τύπου,
Κυπριακών Αερογραμμών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου