Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Δήλωση αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΑΚΕΛ Σταύρου Ευαγόρου για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Δήλωση αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΑΚΕΛ Σταύρου Ευαγόρου για τις Κυπριακές Αερογραμμές


Ως ΑΚΕΛ καταγγέλλουμε στον Κυπριακό λαό την Κυβέρνηση Αναστασιάδη και το Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών, για ετσιθελική και αλαζονική συμπεριφορά αφού παρά τις περί αντιθέτου απόψεις, προχωρούν στην πώληση της τελευταίας χρονοθυρίδας της Εταιρείας στο Χήθροου, χωρίς προηγουμένως να ενημερώσουν τα πολιτικά κόμματα και τη Βουλή.

Προκλητική αλλά και αλαζονική θεωρούμε ότι είναι και η συμπεριφορά του Προέδρου των Κ.Α. ο οποίος δημοσίως αναφέρει ότι «η μόνη υποχρέωση που έχω είναι να ενημερώσω τις αρχές του ΧΑΚ και τους μετόχους», κατ’ αυτόν την κυβέρνηση. ‘Oφειλε να γνωρίζει ότι οι Κ.Α. ανήκουν κατά μεγάλη πλειοψηφία στο κράτος δηλαδή στον κυπριακό λαό και είναι υποχρέωση της Διοίκησης των Κ.Α. να ενημερώνουν την Βουλή των Αντιπροσώπων. Αυτό γινόταν διαχρονικά τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια με εξαίρεση την σημερινή Διοίκηση.

Δυστυχώς η σημερινή Διοίκηση των Κ.Α., κρυβόμενη πίσω από ένα Σχέδιο Αναδιάρθρωσης το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, δεν γνωρίζουμε, προχώρησε στην εκποίηση του τελευταίου περιουσιακού στοιχείου της Εταιρείας, διακόπτοντας μια επιτυχημένη παρουσία δεκαετιών στο αεροδρόμιο Χήθροου του Λονδίνου. Φαίνεται ότι στις Κ.Α. ορισμένοι συγχύζουν την αναδιάρθρωση με την διάλυση.

Και μάλιστα την ίδια στιγμή συμβαίνει το εξής παράδοξο. Από τη μια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να εξαγγέλλει (στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΞΕ) αυξημένες πτήσεις για στήριξη του Τουρισμού και από την άλλη οι Κ.Α. να εγκαταλείπουν τις πτήσεις από το πιο σημαντικό ίσως αεροδρόμιο του κόσμου.

  
13/06/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου