Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε. * Καταγράφουμε την πολιτική ιστορία του Ελληνισμού

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Χ. Θεοχάρης: Το σχέδιο για το σταδιακό άνοιγμα του τουρισμού - Πότε ανοίγουν τα σύνορα και τα μέτρα προληπτικού ελέγχου

Χ. Θεοχάρης: Το σχέδιο για το σταδιακό άνοιγμα του τουρισμού - Πότε ανοίγουν τα σύνορα και τα μέτρα προληπτικού ελέγχου

Αναλυτικές πληροφορίες έδωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης για το σταδιακό άνοιγμα των συνόρων. Όπως είπε «είμαστε σε θέση να πούμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για το άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας, το οποίο το αναμένουν πολλοί καθώς προφανώς μεγάλο μέρος της οικονομίας μας στηρίζεται σε αυτό». Μίλησε για τη “ γέφυρα στην κανονικότητα η οποία είναι στρωμένη με σχέδιο”.

Όπως ανέφερε ο υπουργός, το σχέδιο έχει ως εξής (βάζοντας έναν αστερίσκο που αφορά στα επιδημιολογικά δεδομένα):

«Από 15 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος αίρεται η απαγόρευση για πτήσεις από Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία. Η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία ανοίγουν αλλά μόνο για essential travel δηλαδή μόνο για ταξιδιώτες που έχουν συγκεκριμένους σκοπούς. Διατηρείται η απαγόρευση για τη Μ.Βρετανία και για την Τουρκία ανεξαρτήτως της λίστας της EASA και αυτό είναι κάτι που πρέπει αυτήν τη στιγμή να τονιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου